Zamieszczone przez dziadekk
[O2] Już odebrałem swoją OII
Zwiń
X
-
No i ja się wreszcie doczekałem. 04.05.11r. odebrałem wreszcie swoją Nową O2 Tour zamówioną 28.02. :lol: Na razie jestem na etapie zauroczenia. Wszystko mi się podoba. Jest cichutko, mięciutko. Prowadzi się jak po sznurku. Żona się ze mnie nabija, bo cieszę się jak dziecko prezentem od niej na 45-te urodziny. Jak już się trochę nacieszę i ochłonę, to pochwalę się w odpowiednim dziale. Pozdrawiam wszystkich oczekujących i tych, którzy już trochę nowymi nabytkami się znudzili. :diabelski_usmiech
-
heheZamieszczone przez Borsuk2Żona się ze mnie nabija, bo cieszę się jak dziecko prezentem od niej na 45-te urodziny.
najchętniej zamieszkałbyś w garażu i spał w nowym aucie ?
SPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
-
Ja mam podobny prezent na 43-cie :-) 1.4 TSI Elegance z DSG.Zamieszczone przez Borsuk2Żona się ze mnie nabija, bo cieszę się jak dziecko prezentem od niej na 45-te urodziny.
Ale fajna zabawka :-)
Komentarz
-
To chyba za szybko jeszcze nie jeździszZamieszczone przez Borsuk2[Jest cichutko...
Gratulacje i czekamy na fotki.
Komentarz
-
Borsuk2, gratulacje-cierpiliwośc i męstowo zostało nagrodzone.
Jaki kolor i czy kombi czy HB?
Jeździsz od początku na LPG?
Komentarz
-
To i ja się pochwalę :wink: .Tak jak krzysn na 43 urodziny Octavia IIFL 1.4 TSI Elegance (czarna) + radio Bolero i kierownica wielofunkcyjna odebrana z salonu w sobotę 30 kwietnia.Autko baaardzo cieszy,mimo że w pracy na co dzień jeżdżę octavkami :wink:Skoda Octavia 1.4 TSI Elegance
Komentarz
-
antracyt. liftback, bez gazu. :jump:Zamieszczone przez dziadekkJaki kolor i czy kombi czy HB?
Jeździsz od początku na LPG?
Komentarz
-
Borsuk2, bez gazu - nie chciałeś gratisu :wink: ale o gustach nie polemizuję, bogatego stac, a co :lol: .
Bezawaryjności Borsuku2.
Komentarz
-
Dziś odebrałem z salonu Octavia IIFL 1.4 TSI Ambiente
Zastanawia mnie przebieg bo był 58km. Jest to możliwe?"Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
Trochę przesadzili. Widocznie chciał ktoś pojeździć autem z takim silnikiem.Zamieszczone przez krissosZastanawia mnie przebieg bo był 58km. Jest to możliwe?
Z reguły na liczniku jest kilka kilometrów. U mnie było 6,5.
Komentarz
-
Komentarz
-
dziadekk, a czemu się nie pochwaliłeś swoim nabytkiem :?: Jakoś nie mogłem znaleźć w "Naszych autach"
ops: .
Komentarz
-
Jak widać, możliwe jest.Zamieszczone przez krissosDziś odebrałem z salonu Octavia IIFL 1.4 TSI Ambiente
Zastanawia mnie przebieg bo był 58km. Jest to możliwe?
Wg mnie są dwie możliwości takiego stanu licznika:
- jeszcze w fabryce, na torze objazdowym wyszedł jakiś problem, z którym długo nie mogli się uporać
- tak jak koledzy wspomnieli, ktoś w salonie zrobił sobie z auta testówkę.
Co do opcji pierwszej, to raczej w takim wypadku komputer i tak zostałby zresetowany.
Bez względu na to, jaka byłaby przyczyna, ja takiego auta bym nie odebrał bez stosownego wytłumaczenia.
Przy wyjeździe z fabryki auto powinno mieć nie więcej niż te kilkanaście km, a tu wygląda, że ktoś sobie zrobił ładną wycieczkę Twoim kosztem.
Szczerze mówiąc, dziwię się, że odebrałeś auto z takim przebiegiem.
Komentarz
-
Jakościk tak czas zapierdziela, modów prawie żadnych i fotograf ze mnie żaden.Zamieszczone przez Borsuk2dziadekk, a czemu się nie pochwaliłeś swoim nabytkiem :?: Jakoś nie mogłem znaleźć w "Naszych autach"
ops: .
Obiecuje nadrobic Borusku2
ops:, bo Twoje przyznam obglądałem z podziwem.
Komentarz
-
Zamieszczone przez dziadekkbo Twoje przyznam obglądałem z podziwem
ops: eee, zwykłe szare autko :wink: (sorry za OT) .
Komentarz
Komentarz